TV plafondbeugel

Heb jij een televisie maar gebruik je hem eigenlijk niet zo veel? Misschien is het omdat de zon er vaak op schijnt en je dan de gordijnen dicht moet doen (beetje overdreven). Of je hebt niet de ruimte voor een televisiemeubel dus staat de televisie op een onhandige plek. Allemaal redenen om niet TV te kijken. Echter hoeft het niet zo moeilijk te zijn! Je kunt namelijk met een TV plafondbeugel al je problemen oplossen. In deze blog lees je vijf redenen waarom je een TV plafondbeugel zou moeten nemen.

Nooit meer zonreflectie met een TV plafondbeugel

Ik heb zelf best wel vaak dat ik op mijn vrije dag overdag televisie wil kijken (ik weet het, vreselijk). Dan wil ik mijn scherm aanzetten maar dan schijnt de zon er op. Zelf moet ik opstaan om de televisie in een rare hoek te zetten zodat ik nog kan kijken. Als je een draaibare TV plafondbeugel neemt, is dit een stuk handiger om te doen. Je kunt nu makkelijk de televisie zo draaien dat er geen zon of reflectie van andere lichtbronnen op komt.

Ruimtebesparing

Voor diegenen onder ons die een kleine woonkamer hebben is dit helemaal handig. Je bespaart met een TV plafondbeugel namelijk veel ruimte. Je hoeft geen TV meubel neer te zetten, want hij hangt hoog (of laag) aan het plafond. Als je televisie maar een paar centimeter breed is, is het toch onhandig als je hem op een 30 centimeter brede TV meubel moet plaatsen. Dan ben je toch weer 30 centimeter (of meer) van je ruimte kwijt. Ook blijven met een TV plafondbeugel je muren bespaard qua boorgaten.

Veilig

Met een TV plafondbeugel weet je echt zeker dat niemand de televisie om kan stoten. Dit is vooral handig als je kleine kinderen in huis hebt, of een huisdier. De televisie zit stevig bevestigd en op een dusdanige hoogte dat er geen kleine handjes bij kunnen.

Mooi

Een TV plafondbeugel staat strak in je huis. Het zijn de gadgets van de toekomst. Jouw flatscreen televisie komt beter tot zijn recht als hij mooi hangt. Op deze manier hoeft de televisie ook geen knullige pootjes te hebben.

Niet duur

Je zou denken dat een TV plafondbeugel aardig wat duiten kost, maar dat is dus niet zo. Je kunt al vanaf 50 euro een TV plafondbeugel scoren, echt een koopje voor wat je ervoor terug krijgt! Er zijn dus veel voordelen aan verbonden, waar wacht je nog op?