Leuk dat je kijkt op de pagina Lifestyle! Dit is naast Ondernemen mijn favoriete bezigheid. Logisch, Lifestyle omvat namelijk ontzettend veel dingen. Zo kun je denken aan vakanties en uitjes, maar ook dagelijkse bezigheden vallen hieronder. Wel moet ik erbij zeggen dat het Lifestyle omvat die past bij het thema van deze website, namelijk ondernemen en zaken doen. Dit gaat dus niet over de lifestyle, met alle respect, van bijvoorbeeld een 65+ er die met pensioen is. Maar dat hadden jullie ook niet verwacht denk ik zo!

Hoe zit mijn Lifestyle in elkaar?

Ik denk dat het leuk is om te vertellen hoe mijn “Lifestyle” nu eigenlijk in elkaar zit. Als jullie dat namelijk weten en begrijpen zullen jullie ook meer begrijpen van de opzet van mijn Blogs en de rest van deze site. Ik vind het persoonlijk altijd fijn de gedachte achter een site te weten omdat dit zorgt voor een beter besef van de onderwerpen die er besproken worden. Zo kun je pas echt de mening van de schrijver op de goede manier opvatten als je weet hoe hij of zij tegenover het onderwerp dat beschreven wordt staat.

Zelf ben ik dus ondernemer en daarnaast doe ik wel eens klussen en opdrachten voor bedrijven. Dit neemt vaak veel tijd in beslag en is druk en dat zorgt dan ook voor een druk leven. Maar dat geeft niet, dat vind ik juist leuk! Verder ben ik altijd geïnteresseerd in en bezig met het doen van zaken. Daarnaast vind ik het leuk om hierover te schrijven. En dat is dus wat ik doe op deze site! Verder heb ik een partner en kinderen, maar daar heb ik het hier verder niet over. Wel is het van belang ook hier tijd voor vrij te maken, maar dat spreekt voor zich en gaat ook vanzelf. Vanwege mijn jarenlange ervaring in de vaak harde wereld van de handel is het mogelijk jullie zo goed mogelijk te informeren en amuseren. Ik ben namelijk van mening dat wanneer je zo veel ervaring hebt over een onderwerp, je hier gemakkelijk een hoop informatie over kunt delen. Dit doe ik dan ook graag! Ik hoop jullie te vermaken en hoop daarbij dat jullie iets kunnen leren van dit Blog!

Lifestyle

Lifestyle aanpassen

Als laatste zou ik dit onderwerp willen aanhalen. Zo ben ik van mening dat iedereen zijn levensstijl kan veranderen. Ik hoop dat wanneer jullie onderwerpen op deze site lezen en hier interesse voor ontwikkelen, jullie hier misschien ook wat mee gaan doen. Zo was ik altijd wat lui ingesteld en deed ik naast de nodige dagelijkse activiteiten niet heel veel. Echter toen ik interesse kreeg in onderwerpen zoals handel en zaken doen ben ik ook mijn levensstijl gaan veranderen. Zo ben ik een stuk actiever geworden en hier heb ik veel profijt uitgehaald. Als slot zou ik willen zeggen dat ik hoop dat jullie, lezers van deze site, energie halen uit de Blogs. Bekijk per Blog hoe ze van toepassing kunnen zijn op jouw eigen leven en doe er wat mee! Laat mij weten wat je ervan vindt!