Op deze pagina geef ik aan met wie ik zo al samenwerk of waar ik gewoonweg ontzettend enthousiast over ben. Dit kunnen verschillende onderwerpen zijn maar toch vind ik het belangrijk deze voor jullie op te noemen. Lees dit eens door, misschien heb je er wat aan!

Om te beginnen wil ik vertellen dat ik een tijd terug ben verhuisd. Handig om te gebruiken bij zo’n verbouwing is het huren van een van de velen Rolcontainers. Deze werd afgeleverd samen met een Kiepbakken heftruck. Daarnaast heb ik makkelijk materiaal kunnen vervoeren doordat ik een busje heb gehuurd bij Busje huren. Leuk om te vertellen is dat ik een mooie Hottub kachel heb laten installeren. Vervolgens hoefde ik alleen nog maar een keuze te maken tussen de verschillende Energieleveranciers en de klus was geklaard. En later kwam natuurlijk nog de keuze van de Zorgverzekering vergelijken, maar dat ging gemakkelijk! Op mijn werk had ik vervolgens een vergadering die ging over IT outsourcing. Belangrijk om daar in deze tijden goed over na te denken, net als internet marketing.

Toen was het tijd om te genieten en dankzij mijn citizen horloges en Hamamdoek was dit een fluitje van een cent. Ook heb ik nog een extra horloge gekocht op Trendyhoutenhorloge.nl waar ik ontzettend tevreden mee ben. Ook houd ik ontzettend erg van fotograferen, hetgeen met deze topper al helemaal een feestje wordt: Nikon D7500. Een echte aanrader dus!

Verder heb ik voor mijn vrouw een Rokkostuum gekocht. Met een Korset aan stond dit haar prachtig! Af en toe is het gewoon erg fijn om nieuwe dingen te kopen! Zo heb ik laatst ook deze grof gebreide spreien en plaids gekocht. Erg leuk voor bijvoorbeeld in de woonkamer!

Ook heb ik voor mijn werktijd bij Medical devices gebruik gemaakt van een handige tas voor mijn laptop. Deze Leren laptoptas kwam goed van pas bij mijn dagelijkse reis. Dat was een lastige baan waarbij ik met veel internationale klanten en teksten bezig was. Een bekende wees mij op https://www.tekom.nl/. Erg handig om gebruik van te maken!

Het geld dat ik hiermee verdiende heb ik trouwens gestoken in Diamant nieuws. Een leuke hobby van mij!

Als laatste zou ik wat willen vertellen over mijn kinderen. Nadat de oudste via examentraining wiskunde B zijn diploma had gehaald zijn wij op reis gegaan met het gezin. Wij hebben toen overnacht op een camping in een Glamping tent. Zeker een aanrader! Daarnaast is het aan te raden om een klamboe mee te nemen als je gaat kamperen. Zit jouw kind alweer in zijn afstudeerjaar? Dan is het leuk om samen een stedentrip te boeken.

Ook heb ik als verrassing voor de jongste wat kleding besteld bij Vingino0! Al met al een leuke tijd!