mistbeveiliging

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw woning of bedrijfspand te beveiligen tegen inbraak, overvallen en ramkraken? Verdiep u dan eens in mistbeveiliging. Deze nieuwe en innovatieve manier van beveiligen wordt steeds populairder. Dat is niet voor niets. Door middel van mistbeveiliging bent u efficiënt beveiligd, is de kans op schade kleiner en profiteert u van nog veel meer voordelen. Bent u benieuwd wat dat allemaal voor voordelen zijn? Lees dan gerust en ontdek alles over mistbeveiliging. Wie weet is het wel iets voor  u!

Mistbeveiliging als effectief systeem

Door middel van mistbeveiliging kunt u uitermate goed en effectief beveiligd zijn. Het gaat als volgt in werking. Eerst worden er mistgeneratoren aangesloten op uw bestaande alarmsysteem. Zodra het alarm geactiveerd wordt door inbrekers, zullen de mistgeneratoren in werking treden. De mistbeveiliging komt nu op gang. Binnen een aantal minuten stoten de apparaten een behoorlijke hoeveelheid mist uit. Deze mist is speciaal ontwikkeld om extra dik te zijn. Hierdoor zullen de inbrekers geen hand voor ogen meer kunnen zien.

Dankzij de dikke laag mist, wordt het zicht belemmerd. De kans dat de criminelen iets stelen, wordt nu aanzienlijk kleiner. Het wordt namelijk erg lastig om iets te stelen wanneer niets zichtbaar is. Mistbeveiliging kan dus ook onnodige schade en diefstal voorkomen. Op z’n minst zal de mist het belemmeren en daardoor beperken. Hierdoor is zo’n systeem met mistgeneratoren uitermate geschikt om uw woning of bedrijfspand te beveiligen. Zo heeft u ook binnenkort geen zorgen meer over de veiligheid van uw pand.

Onschadelijke en veilige mistbeveiliging

De mist die de apparaten uitstoten is uiteraard geheel onschadelijk. Mistbeveiliging is namelijk goedgekeurd door de Europese Unie. Dit houdt in dat de mist geen gezondheidsrisico’s geeft aan mens of dier. Bovendien is de mist zelfs zo veilig, dat ook voedsel geen schade oploopt. Dat is ideaal als jouw winkel onder andere etenswaren verkoopt. Hierdoor kiezen steeds meer bedrijven om hun pand te beveiligen met dit nieuwe, innovatieve systeem.

Bovendien laat de mist geen sporen achter. Dit wil zeggen dat uw waardevolle bezittingen en objecten geen schade zullen oplopen indien het systeem geactiveerd is. Mistbeveiliging is dus niet alleen effectief, het is tevens erg efficiënt en praktisch voor zowel privégebruik als zakelijk gebruik. Of u nou uw winkel of woning wilt beveiligen met deze mist apparaten – het is allemaal mogelijk. Daarnaast neemt het monteren vrijwel geen tijd in beslag en het systeem kan probleemloos verplaatst of verhuisd worden indien dit gewenst is.