laptoptassen

Laptoptassen zijn een onmisbaar item voor iedereen die veel reist voor werk of studie. Ook voor mensen die niet op een kantoor werken, maar thuis of bijvoorbeeld in een koffietent, zijn laptoptassen een heel belangrijk item. Een laptop is een heel waardevol bezit en moet goed worden beschermd. Vooral in ons koude kikkerlandje waar het weer onverwacht kan omslaan, is het belangrijk om je laptop te bewaren in een waterdichte laptoptas.  Waarop moet je letten als je een laptoptas gaat kopen?

Hoe groot is je laptop?

Het fijne aan deze tassen is dat ze in veel maten verkrijgbaar zijn, aangepast op de grootte van jouw laptop. Heb je een kleine laptop van 13 inch? Pas dan op dat je een laptoptas aanschaft die niet te groot is. In grotere laptoptassen kan de 13 inch laptoptas gaan schuiven in het vak, waardoor de laptop juist beschadigd wordt. Laptoptassen zijn ook verkrijgbaar in de maten 14 inch, 15 inch, 15,6 inch, 16 inch, 17 inch en 17,6 inch.

Welke kleur laptoptas vind je mooi?

Voor elke stijl is een perfecte laptoptas te vinden. Je kunt kiezen voor laptoptassen die makkelijk te combineren zijn. In dat geval zijn zwarte of bruine laptoptassen perfect. Ben je van plan je laptoptas mee te nemen naar werkafspraken? Let dan goed op de kleur van de schoenen die je draagt, het is mooi om eenzelfde kleur laptoptas te dragen. Voor de mensen die een wat gewaagdere stijl hebben zijn er ook tassen te vinden in felle kleuren, zoals knalgeel of felroze.

Handige accessoires bij laptoptassen

Laptoptassen zijn een functioneel item. De meeste zijn uitgerust met een apart vak waarin je de laptop doet. Dit vak is extra gevoerd om je laptop te beschermen. Verder bieden laptoptassen ruimte voor een adapter, een muis, een muismat en andere spullen die je nodig hebt voor je werk. De meeste laptoptassen komen met een schouderband erbij, zodat de tas makkelijk gedragen kan worden.

Het materiaal

Let bij het kopen van een laptoptas ook goed op het materiaal. De tassen worden van veel soorten materiaal gemaakt, zoals van canvas, katoen, leer, suède of nylon. Kies voor een leren laptoptas als je van een klassieke, casual look houdt. De canvas laptoptas is handig voor mensen die veel fietsen. In ons koude kikkerlandje kan het weer snel omslaan, een tas van canvasstof beschermt goed tegen nattigheid en droogt ook snel weer op. Heb je een gewaagde stijl en hou je van spullen die niet iedereen heeft? Een laptoptas van denim is dan de beste keuze voor je.