Furminator

Als je zelf een huisdier hebt herken je het wel, altijd maar die haren overal! Er zijn ontzettend veel producten op de markt die zeggen als beste de verharing van je huisdier tegen te gaan. Toch ontdekte hondentrimster Angie Porter dat elk van deze producten zijn tekortkomingen heeft. Daarom bedacht ze het merk Furminator. Een merk dat zich focust op de constante verbetering van haar producten. Zo is er bijvoorbeeld de meest bekende deShedding tool, maar Furminator verkoopt nu ook grooming producten en hygiëneproducten. Angie heeft het bewezen, zolang je je focust op kwaliteitsproducten dan groeit je merk!

DeShedding producten

Dat er veel theorie achter het ontharen van huisdieren zit had ik niet gedacht! Zo heeft elke type dier natuurlijk een andere huid en een andere vachtdikte. Ook maakt de grootte van het dier zelf uit. Daarom is de deShedding tool van Furminator zo ontwikkeld dat er verschillende opzetstukjes en handvaten zijn voor de verschillende types kleine dieren (honden en katten). Er is zelfs een variant van de deShedding tool uitgebracht die voor paarden ontwikkeld is. Zo is het kammen van je paard een stuk makkelijker geworden. Naast de Furminator tools zijn er ook speciale doekjes ontworpen die losse haren op de huisdieren aantrekt. Door je huisdier regelmatig te borstelen of met een doekje af te nemen liggen er veel minder haren door het huis verspreid!

Furminator grooming producten

Het verzorgen en het ontklikten van de vacht van dieren heeft ook veel aandacht nodig. Gebruik je de verkeerde borstel of kam, dan kun je het dier misschien pijn doen of komt de vacht er niet mooi uit te zien! Furminator heeft een hele reeks van grooming producten en borstels. Voor elk type huisdier is er wel een speciale borstel te koop. Het gebruik van deze producten is zeer makkelijk en ze zijn een ideale aanvulling op de deShedding tool!

Hygiëneproducten

Huisdieren in bad doen is altijd een intensieve klus, maar het resultaat van een lekker bad is altijd een plezier voor jezelf en voor het huisdier! Er zijn ontzettend veel soorten shampoos en conditioners om de vacht van je huisdier te laten stralen en lekker te laten ruiken. Alleen helpen deze producten het verharingsprobleem ook bij de kern aan te pakken? Vaak niet, en dan kun je borstelen wat je wil maar er zullen dan nog steeds haren in je huis te vinden zijn. Furminator heeft een lijn shampoos en conditioners die de vacht van je dier verzorgen, laten glanzen, en die het verharen tegengaan. Daarnaast kun je ook nog watersprays gebruiken tussen de wasbeurten door. Deze sprays helpen het tegengaan van verharing extra goed, en geven je huisdier een frisse geur!