Gabor schoenen

Dankzij het internet hoef je nooit meer een drukke winkelstraat in om kleding te kopen. Heb je een hekel aan drukte, massa’s, naar zweet stinkende pashokjes, TL-licht, de pressure aan de kassa, dan is online shoppen de uitkomst voor jou. Ook schoenen kun je nu online bestellen! Je weet immers je schoenmaat. Online kun je alle soorten en maten van jouw lievelingsschoenen bestellen, zoals van Gabor schoenen

Soorten & maten.

Gabor schoenen zijn schoenen van het merk Gabor, niet te verwarren met de wereldwijd bekende actrice Zsa Zsa Gabor! Gabor schoenen staan bekend als comfortschoenen, en gaan draaien al 50 jaar mee in de schoenen business. Gabor schoenen zijn zo speciaal, omdat ze innovatief werken.
In 2017 presenteerde Gabor schoenen hun nieuwe kledinglijn bestaande uit een sportschoenen collectie met een gepatenteerde zolentechnologie. Aan de gepatenteerde zolentechnologie is jaren gewerkt door een ontwikkelingsteam. Het idee was om de drager van Gabor schoenen met iedere stap energie te geven, en voor extra demping, optimale luchtcirculatie en ideale ergonomie te zorgen. De Gabor schoen is lichtgewicht ontworpen, door de meerdere componenten met carbon springveren erin. Ook hebben de Gabor schoenen een uitneembaar voetbed, ideaal voor mensen die steunzolen nodig hebben!

Waarom is dit belangrijk?

Van veel lopen krijg je vermoeide voeten. Al helemaal als je voeten in oncomfortabele of niet duurzame schoenen zitten. Denk aan blaren, bebloede tenen, slapende voeten en kramp. Dankzij springveren in de zool krijg je een extra zetje omhoog, wat jouw spieren gewicht bespaart. Hierdoor krijg je sneller het gevoel ‘dat je op wolken loopt’. De extra demping van Gabor schoenen, door bijvoorbeeld extra dikke rubberen zolen, helpen met de ‘schok’ die door je voet heen gaat iedere keer als je je voet op de grond zet. Zo gaan je been spieren niet constant van rust-schok-rust, maar blijven ze ontspannen in beweging. Optimale luchtcirculatie in Gabor schoenen is natuurlijk om de stinksokken en zweetvoetjes tegen te gaan. Wrijving zorgt voor hitte, en hitte stijgt naar boven, terwijl zweet lekt naar onder. Door optimale luchtcirculatie wordt het vocht weggevoerd en blijven de voeten fris ruiken. Een goede ergonomie is ontzettend belangrijk, want in je voeten zitten de meeste zenuwuiteinden van je hele lichaam. Als je voeten scheef staan, gaat je lichaam dit compenseren. Stel je hebt ‘platvoetjes’, een symptoom waarbij je naar binnen loopt. Dit compenseert je lichaam door je scheenbenen , gewrichten en heupen weer scheef te laten groeien, zodat je recht loopt. Hier zijn steunzooltjes onder andere voor! En met Gabor schoenen kun je nu ook de zolen uit de Gabor schoenen halen, en dikkere steunzooltjes erin zetten. Gabor schoenen heeft aan alles gedacht!