coltrui

Voor de vrouwen onder ons die het snel koud hebben, wat is jullie beste tip om op de fiets warm te blijven? Handschoenen, beenwarmers, fleecevesten en sjaals heb ik al om en aan om een beetje warm te blijven, maar toch lijkt het alsof de kou door mijn jas heen trekt.
Ik fiets gemiddeld 20 kilometer per dag om naar mijn werk te kunnen. Ik werk in de bloembollen dus ik sta ook 5 dagen in de week in een hele koude kas.

 

Met kou uit bed en met kou naar bed

Vanaf het moment dat ik mijn bed uit stap krijg ik het koud, als ik even warm ben geworden onder de douch en ik stap daar weer uit, krijg ik het weer koud.
Ik heb het de hele dag koud. Je zou zeggen dat het went maar naar maten ik ouder word hoe sneller ik het koud krijg en ook nog eens minder snel opwarm.
Mijn collega kwam met een hele goede tip, ik moest een coltrui gaan dragen zodat alle warmte van mijn romp niet kon verdwijnen, een soort opwarming van eigen lichaamswarmte.
Dat is de uitvinding van de eeuw, ja echt waar! Mijn romp blijft in ieder geval lekker warm. In combinatie met een sjaal helemaal. Yes!

 

Mijn oma draagt coltruien!

Ja dat deed mijn oma ook, het blijkt wel weer dat de ouderen onder ons best wel slim zijn. Met die gedachte snap ik dat je nou niet echt heel erg behoefte hebt aan het aanschaffen van een coltrui.
Maar dames, we leven in 2018, jullie denken toch niet dat ze inmiddels de coltui hebben gemoderniseerd naar de “jeugd van tegenwoordig”?
Ze zijn helemaal niet meer oud bollig, ze zijn tegenwoordig echt hartstikke hip. Er zijn zelfs modellen die ik al 50-jarige vrouw niet aan zal doen maar die mijn dochter weer helemaal geweldig vindt.
De blaadjes beginnen er vol mee te stromen met tips hoe je jouw coltui kan matchen met de rest van je outfit of waar je op moet letten bij een goede coltrui, ja ik ben soms erg verbaasd waar er tegenwoordig over geschreven wordt.

Match je huisdier mee

Misschien is dit niet heel erg interessant voor sommige mensen onder ons maar onder de honden lovers heb ik een hele leuke tip. Je kan tegenwoordig je coltrui matchen met de trui van je hond! Haha, super grappig tijdens het kerst diner of überhaupt wanneer je met je hond buiten loopt. Ik ga er nog even over na denken!