micro SD kaart

Op vakantie wil je natuurlijk alle benodigdheden al in de koffer hebben. Niemand wil immers nog op de bestemming op zoek gaan in elke winkel naar zijn vergeten item. Bovendien zijn items op bestemming altijd veel duurder. In deze blog geef ik een overzicht van items die je op vakantie nodig hebt en nog snel voor vertrek kan kopen.

Zonnebrand

Zonnebrand is een van die items die je op een zonvakantie zeker nodig gaat hebben. Niet alleen op een zonvakantie trouwens, want ook op een wintervakantie kan je door de reflecterende werking van de sneeuw een flink kleurtje in je gezicht krijgen. Op zonvakantie moet echter het hele lichaam beschermd worden, waardoor er veel meer flesjes zonnebrand doorheen gaan. Zonnebrand is een van die dingen die op een zonbestemming zowat twee keer zo duur is in vergelijking tot winkels in Nederland. Zodoende is het erg slim om zonnebrand al in Nederland in te kopen. Nog beter is het natuurlijk om een voorraadje in te slaan als jouw favoriete merk zonnebrand in de aanbieding is, dit kan je erg veel geld schelen.

Zonnebril

Naast de zonnebrand is ook de zonnebril op een zonnige vakantie niet te missen. Vaak zijn op deze bestemmingen voor redelijk goedkope prijzen ook zonnebrillen te koop, dus dit is een uitzondering bij de vergeten reisitems. Echter kan het zo zijn dat mensen hun eigen zonnebril fijner vinden of zelfs een zonnebril op sterkte nodig hebben. In zo’n geval is het natuurlijk belangrijk om de zonnebril niet te vergeten op vakantie.

SD kaart

Op vakantie wil je natuurlijk erg veel foto’s maken. Dan kan je thuis nog genieten van je mooie ervaringen of kan je zelfs een fotoboek maken van jouw geweldige vakantie. Om echter zoveel foto’s te kunnen maken, moet je wel de ruimte hiervoor hebben. Zodoende is het handig om een extra SD kaart mee te nemen voor de camera. Overigens zijn er tegenwoordig veel mensen die foto’s maken met de mobiele telefoons. De kwaliteit van de camera’s van mobiele telefoons is natuurlijk sterk vooruit gegaan, waardoor ook hiermee mooie foto’s gemaakt kunnen worden. Ook voor de mobiele telefoon is het mogelijk om het geheugen te vergroten. Dit kan je doen door een micro SD kaart in de mobiele telefoon te stoppen. Dan kan je zoveel foto’s maken als je wilt en hoef je je geen zorgen te maken over een tekort aan geheugen op je mobiele telefoon.