laptoptas

Een laptoptas is een onmisbaar item voor iedereen die veel reist voor werk of studie. Ook voor mensen die niet op een kantoor werken, maar thuis of bijvoorbeeld in een koffietent, is een laptoptas een heel belangrijk item. Een laptop is een heel waardevol bezit en moet goed worden beschermd. Vooral in ons koude kikkerlandje waar het weer onverwacht kan omslaan, is het belangrijk om je laptop te bewaren in een waterdichte laptoptas.  Waarop moet je letten als je een laptoptas gaat kopen?

 

Hoe groot is je laptop?

Het fijne aan laptoptassen is dat ze in veel maten verkrijgbaar zijn, aangepast op de grootte van jouw laptop. Heb je een kleine laptop van 13 inch? Pas dan op dat je een laptoptas aanschaft die niet te groot is. In een grotere laptoptas kan de 13 inch laptoptas gaan schuiven in het vak, waardoor de laptop juist beschadigd wordt. Laptoptassen zijn ook verkrijgbaar in de maten 14 inch, 15 inch, 15,6 inch, 16 inch, 17 inch en 17,6 inch.

 

Welke kleur laptoptas vind je mooi?

Voor elke stijl is een laptoptas te vinden. Je kan kiezen voor een laptoptas die makkelijk te combineren is. In dat geval is een zwarte of bruine laptoptas perfect. Ben je van plan je laptoptas mee te nemen naar werkafspraken? Let dan goed op de kleur van de schoenen die je draagt, het is mooi om eenzelfde kleur laptoptas te dragen. Voor de mensen die een wat gewaagdere stijl hebben zijn er laptoptassen te vinden in felle kleuren, zoals knalgeel of felroze.

 

Handige accessoires in een laptoptas

Een laptoptas is een functioneel item. De meeste laptoptassen zijn uitgerust met een apart vak waarin je de laptop doet. Dit vak is extra gevoerd om je laptop te beschermen. Verder bieden laptoptassen ruimte voor een adapter, een muis, een muismat en andere spullen die je nodig hebt voor je werk. De meeste laptoptassen komen met een schouderband erbij, zodat de tas makkelijk gedragen kan worden.