handelsplaza.nl

Ergonomische bureaustoelen: geen overbodige luxe

Ergonomische bureaustoelen

Stel je voor, je zit de hele dag op een stoel voor je werk. Dan denk je misschien dat het niet uitmaakt voor welke stoel je kiest. Nou, ik heb nieuws voor je: een goede stoel kan echt verschil maken. Kies dus, als je ook maar half de kans hebt, voor ergonomische bureaustoelen. Ergonomische bureaustoelen kunnen je echt door de dag heen helpen. Door ergonomische bureaustoelen te kiezen zorg je dat je altijd de optimale zithouding hebt. Helemaal wanneer je deze ergonomische bureaustoelen echt goed laat afstellen doe je je lijf echt een groot plezier. Je hebt dan na een lange dag geen pijn in je rug en je hebt nog energie over om sociale activiteiten te gaan ondernemen. Je komt niet (meer) helemaal gebroken achter je bureau vandaan.
Ergonomische bureaustoelen

Ergonomische bureaustoelen zijn een goede investering

Deze bijzondere stoelen zijn zeker niet goedkoop. Maar je moet ze zeker niet zien als te dure bureaustoelen.Je moet ze echt zien als een investering in jezelf en je personeel. Je zult zien dat dankzij deze ergonomische bureaustoelen het ziekteverzuim kan worden teruggedrongen. En dus leveren deze stoelen je uiteindelijk veel geld op. Je medewerkers zullen zich fijner voelen en dus meer werk voor je kunnen verzetten. Want een goede zithouding maakt echt het verschil!

Ergonomische bureaustoelen zijn heel persoonlijk

De één zit graag zó en de ander zit graag zó. We zijn natuurlijk niet allemaal gelijk. Daarom is het van belang dat de ergonomische bureaustoelen worden toegewezen aan individuele medewerkers. Zo voorkom je dat iedere medewerker iedere dag weer opnieuw een stoel moet instellen, met alle gevolgen van dien. Dus ook wanneer je een kantoor met flexwerkplekken hebt, zorg dat de stoelen zijn voorzien van een naam of ander herkenningsteken. Je voorkomt hier een hoop tijdverlies mee, want het op de juiste manier instellen van deze stoelen kan best wat tijd kosten. En je wilt natuurlijk niet dat deze (duurdere) stoelen op de verkeerde manier gebruikt worden.

Ergonomische bureaustoelen bestellen? Vraag informatie aan een zitcoach!

Je kunt je bij het bestellen van ergonomische bureaustoelen eigenlijk niet laten leiden door het uiterlijk van de stoelen. Nee, je moet er juist voor zorgen dat deze stoelen perfect passen en goed voelen. Het uiterlijk van de stoelen is van ondergeschikt belang. Een zitcoach kan je heel goed helpen om de juiste keuzes te maken. Hij of zij kan snel zien of een bepaalde stoel goed bij jou (en bij je activiteiten!) past.

Mobiele versie afsluiten