handelsplaza.nl

Douchewand kopen of douchecabine kopen?

Douchewand kopen

Een douche koop je niet zomaar. Er zijn allerlei factoren die meespelen, zoals het soort douche dat je zou willen en het prijskaartje dat je bereid bent te betalen. Kun je niet kiezen tussen een losse douchewand en een douchecabine? Beide hebben zo hun eigen voordelen, en het is via deze blog de bedoeling om je te helpen kiezen. Uiteindelijk weet je dan of een douchewand kopen het meest relevant is voor jou, of een douchecabine kopen. Het komt eigenlijk aan op persoonlijke voorkeur. Een douchewand is strak design en een douchecabine is wat handiger in gebruik. Echter komen douchecabines tegenwoordig ook in hele strakke uitvoeringen. Wat ga jij kiezen?

Alleen een douchewand kopen

Deze optie moet je nemen als je houdt van design. Strak, minimalistisch, Zweeds, noem het maar op. Een douchewand straalt design uit. Je kunt bijvoorbeeld een glazen douchewand kopen. Je hebt versies die een beetje mat zijn zodat je er niet doorheen kunt kijken, of je kunt juist een doorzichtige nemen om je badkamer groter te doen lijken. Er bestaan ook combinaties, een heldere douchewand met een matte streep in het midden bijvoorbeeld. Zo’n douchewand is altijd gemaakt van veiligheidsglas. Dat is 5 keer zo hard als normaal glas. Het kan niet zomaar gebeuren dat je er doorheen valt en er overal kleine stukjes glas ligt. Wel is het zo dat als hij kapot gaat de stukken groter zullen zijn en je je op die manier minder zult bezeren. Dat zal allemaal echter niet gebeuren, dan moet er een heel zwaar object heel hard tegen de wand aangegooid worden.

Een douchecabine

De douchecabine is de goedkopere optie. Waarschijnlijk is hij ook makkelijker. Je zet hem simpelweg neer zonder poespas en je kunt douchen. Je badkamer blijft er mooi schoon bij. De stoom blijft namelijk in de cabine, en het water ook. Leg er een douchematje voor en je hebt een ontzettend schone badkamer. Er zijn verschillende afmetingen voor douchecabines, dus je zult de ruimte die je hebt moeten opmeten. Een grotere douchecabine is namelijk wel zo fijn, anders voel je je zo opgesloten. Ook voor douchecabines kun je kiezen voor een matte ondoorzichtige, juist wel een doorzichtige, of een mix met een mat stuk in het midden. Wat betreft douchecabines heb je ook luxe uitgaves die gelijk geïnstalleerd worden met de nieuwste douche-snufjes zoals een massagedouche. Je kunt het beste douchecabines bij Douche Concurrent kopen, daar hebben ze alle mogelijke uitgaves.

Mobiele versie afsluiten